Ha betiltanak egy szervezetet, akkor miért jelenhet meg nyilvánosan? Vagy nem is az ún "Magyar Gárda" volt kint, csak egy baráti társaság, akinek éppen nem volt egyéb tiszta ruhája, mint a betiltott szervezet egyenruhája? A Kurucinfo nevű internetes portál szerint a "Gárda" egyenruhája [vö: osztrák pecások] innentől egyfajta ellenállásként funkcionál. ["Egyenruhánk ezentúl a törvényes ellenállás jelképe"] Ha hoznak egy törvényt ebben az országban, az mindenkire vonatkozik. Hogy ők nem szavaztak erre? Kérem, ez a demokrácia. Én például nem is szavazhattam 2006-ban, mégis itt élek. Ha van egy rendelet, egy jogszabály, akkor azt kéretik betartani. És ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet jelezni, de nem azzal, hogy a fővárost tönkrevágják. Mindenbizonnyal a Jobbik-álomként megjelenő csendőrség habos kakaóval és virágcsokorral kínálná meg mindazokat, akiknek nem tetszik egy szélsőséges, antidemokratikus, hülye rendszer. Mert ha ellenük vonulnának az utcára, akkor azok rögtön "cionista zsidó", "kommunista söpredék" és egyéb neológ jelzők ["zsidrák", "zsidaj" etc.] jelzettjeivé válnának. És akkor a mostani "ÁVH-s terrorakciók" egyből a csendőrség hősies ellenállásává avanzsálnának.

Kinek kell a "Magyar Gárda"? A Jobbiknak. Ha pontosabban akarunk fogalmazni, azoknak az embereknek, akik nek nincs munkájuk, vagy elégedetlenek. A csendőrség is minden bizonnyal nekik lesz. Mindennemű képzettség nélkül lesznek majd vezetők mindkét szervezeten belül [elvégre a mostani vezetőkre minimum kötél vár, ugye...], a tagok pedig Vona "nemzetvezető" lekötelezettjei lesznek. Ismerős az eljárás, gondolom. Vona pártkönyve gondolom szintúgy 500-assal kezdődik. [Nem állítom, vélem!]

"Ha nem tetszik a politkánk, el lehet menni." Ezt ki mondta? Vona. De eredetileg Gyurcsánynak tulajdonítottak valami hasonlót, nem? Hogy van ez most? Miért kell elüldözni magyar embereket Magyarországról? És hova menjenek? Izraelbe, mert aki nem ért egyet két elvakult, rasszista féreggel, az már zsidó? Nem lehet valaki magyar anélkül, hogy másoknak ezzel kárt okozzon?

Még egy kérdés: Morvai Krisztina megbánta, hogy összeházasodott anno Baló Györggyel?

A bejegyzés trackback címe:

https://ipszilon.blog.hu/api/trackback/id/tr71533687

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gárda és cigányok - az elmúlt év "összecsapásai" 2009.11.18. 17:29:03

Mivel Bede Márton, az Index udvaribolondja mai írásában megint "egymásnak esést" és "kölcsönös lincselést" elmeget Sajóbábony kapcsán, gondoltam, segítek neki egy kicsit, és kigyűjtöm a cigányok és gárdisták közötti konfliktusokat, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása