A Portugália ellen vívott hazai selejtező után olvastam újságot, blogot, értékelést, és mindenhol azt láttam, hogy ez a két kudarc várható volt.

Egyrészt hibáztatják Koemant, aki más szövetségi kapitányokhoz hasonlóan inkább játékosként volt jó. Nálunk persze bevált, hiszen gyenge csapatok ellen jál ment a magyaroknak. De tény, hogy Svédország és Portugália jobb. Szerintem Koeman sem gondolta komolyan, hogy továbbjuthatunk. És ha ki is esünk, a pénze megmarad, csak a célt nem érte el.

Érdemes utána olvasni, hibáztatják még Kistelekit, az MLSz elnökét, aki nekem gyanús. Sorozatos hibák után még mindig ő az elnök. El kéne zavarni, a válogatott élére egy hazai edzőt rakni, és megnézni, vajon érdemes-e külföldön játszó focistákkal dolgozni. MHagyjuk a francba a világbajnokságot, készüljünk a 2012-es kontinenstornára. De akkor a nulláról, és teljesítsünk 100%-osan!

Íme ez csak egy link: http://mindenamifoci.blogzona.hu/archives/2009/09/10/Inkabb_a_Madonna_V__Kipukkadt_a_lufi/

De van a Népszabadságban és gondolom a Magyar Nemzetben is szó róla.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ipszilon.blog.hu/api/trackback/id/tr561377090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása